-Juha är underbar.....

I brist på katastrof-artiklar om snöovädret i Norrland ramlar jag istället över en intervju med Juha/Nikitas fru.... Hon påstår att hon inte är gift med en trippelmördare utan med en människa.

"- Jag kände genast igen honom och gick fram och sa "hej, jag vet nog vem du är. Hur går det?"

Trots att hon ju vet allt han har gjort så har hon en egen, väldigt egen om jag får säga det själv, summering av sin make,..


"- Men Juha är den i särklass underbaraste av dem alla. Vårt äktenskap har alla chanser att lyckas, jag vill vara gift med Juha på livstid! "

Läs mera i Aftonbladet

Mina tankar kring det handlar mest om HUR en människa är funtad som helt kan bortse från en sån mörk bakgrund som Juha/Nikita kommer från? Han har ju begått mord, inte bara en gång utan tre, han är inte den förste jag skull välja, om han så var den siste så skulle jag hellre vara utan karl!

Fortsätter hans gamla "glans" även efter alla dessa år i fängelse, för jag minns mycket väl hur hysteriskt det blev här i stan när han satt på häktet, många var de tjejer som tyckte att han var så farlig och så läcker och så spännande.... Räcker inte en dom på 20 år för att bevisa att så jädra läcker är inte den här mördaren?

Alexandra, som hans fru heter, kommer också från tidigare våldsamma förhållanden, "hård misshandel" kallar hon det, varför har ingen kunnat kliva in och hjälpa henne hantera dessa tidigare erfarenheter istället för att låta henne vandra än längre och bli gift med en mördare? Så sorgligt.....

1 smet:

skriven

men ush...

skulle ha svårt att liksom.. en brottslig, på hög nivå... det är inte sexigt att mörda:<

2 litentanta:

skriven

det är sorgligt, tragiskt och samtidigt för jävla irriterande att kvinnor fortsätter att vara såna offer.. (och idioter)



3 Lindis:

skriven

Men fy.........

SV: Tack för kramen, nu ska jag ta med mig almis och knata in till sängen.. Hoppas du får sova riktigt gott inatt! Jag vågade trycka på sändknappen och du vet nog vem mailet var till =) Kram

4 Tojjan:

skriven

Jag kanske kan köpa att Alexandra bryr sig om Juha, men att hon efter år av misshandel i andra förhållanden, riskerar att hamna där igen, fattar jag inte.



Läste om paret i AB igår, nästan pinsamt att hon ställer upp på en zynk. Men visst, har mannen gjort en helomvändning så ska jag inte vara sämre än att jag önskar henne lycka till. Måtte hon bara ha vett på att inte gråta ut i media när han gått lös på henne...

5 litentanta:

skriven

Iofs måste man ju ha i bakhuvudet hur dagens sk journalister jobbar också, men nog lär vi höra mer från det där paret inom några år.. Han har ju inte varit fri på en massa år och hann ju knappt ens ut innan det bar iväg förra gången.. :-(




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: