- Ärlighet?Hittar ett tänkvärt blogginlägg hos Carl Svanberg - Förnuftets kalla och oresonliga röst , lägger in ett längre citat här från ett i mina ögon klanderfritt inlägg

"Ärlighet


Vad är ärlighet? Ärlighet är vägran att fejka verkligheten.

Det handlar om att inte låtsas som att verkligheten är någonting annat än vad den är. Det handlar med andra ord om att hålla sig till sanningen, hela sanningen och inget annat än sanningen.

Ärlighet är ett uttryck för rationalitet eftersom ärlighet handlar om att erkänna att verkligheten är det enda som finns. Ärlighet är en dygd eftersom människan måste hålla sig till verkligheten för att kunna överleva. Att låtsas eller ljuga eller fejka verkligheten är därför någonting som inte är moraliskt eller lämpligt.

De som söker fejka verkligheten gör det i regel därför att de tror sig kunna vinna någonting på det. Men de enda de lurar är sig själva
."


Håller på att analysera mig i bitar nuförtiden, ord möter ord, sanningar möter sanningar men ingenstans finns där ett facit som hjälper mig att vare sig förstå eller ens gissa var sanningen gömmer sig.... För numer känns det som att det mesta har en andra sida, en annan version eller en helt egen historia, vet att det låter otroligt svamligt och att man säkerligen kan sitta här och ifrågasätta min egen mentala status, men tro mig, livet är banne mig inte bara en dans på rosor utan snarare en balansgång bland törnen och vissna blad.

- Vila i frid Sabina!
"Kampen är över...
Krigarprinsessan har somnat in med sina närmsta vid sin sida"

Sabina Najjar har avlidit,
endast 34 år gammal....
Sabinas Kamp

Kategori: Ont

- Vårsolen skiner äntligen!
Kan väl säga att våren kommit några steg längre här i stan än i kojan, men å andra sidan så är luften så mycket härligare där uppe. Inte alla som har sån här växtlighet på sina träd men kommer man upp i friska luften så hänger det i var o vartannat träd...jag tycker det är både vackert och härligt!

Ska iväg för lite besök och ett mindre populärt samtal idag, återkommer vid middagstid igen hoppas jag och då handlar det om ren o skär tortyr... dottern har beställt tunnpannkaka och jo...gott är det ju men det är ett jädra sjå, speciellt här då vår sk köksfläkt bara är ett minimalt utsug/självdrag, skulle hellre kalla det inblås nästan då allt os stannar och sprider sig så fint i lägenheten...

Ha det bra allihopa och njut av våren, snart är det pollensäsong igen och då bär det av med nysningar och mascaraförbud, har vuxit ifrån perioden då man ville se ut som en panda runt ögonen nämligen ;-)