- Sover och sover och sover

Börjar mer och mer misstänka att jag är en björn, fast en tvärsom björn... En som går i ide när det ljusnar ute, nätterna/vintern så är jag klarvaken och direkt fågelkvittret börjar så kommer sömntarmen igång och en litentanta blir så trött, så trött... Vilket ju innebär att hela den här sommaren kommer att gå åt till att sova tills den förhatliga solen äntligen försvinner i höst.

Nu är jag ivf vaken igen, funderar över dagen men har inte bestämt mig än för hur den ska tillbringas... Städningen borde ju tas tag i igen, tänk att man ska måsta städa varje vecka?! Varför ska det vara så nödvändigt alltså? Men i morgon har jag ju lite att stå i med både låssasjobb och stoooora matlagningen inför helgen, men då är jag ju igång liksom, brukar vara lite lättare att bara åka med då och kanske får jag ut dammsugaren av bara farten medan grytan kokar?

Nå ja, än så länge har jag ivf morgon, jag sitter där jag sitter och här ska jag sitta ett tag till hade jag tänkt, se hur det ligger till med dagens bloggar, kanske har det hänt nåt kul idag?
1 Lindis:

skriven

Jag tog tag tag i städningen igår så den är avklarad! Ska ta en latte med kp idag.. kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: