- Idolhysteri i Umeå?



Eftersom att vi var iväg på stora loppisen på Nolia i lördags hann vi med att se förberedelserna inför Idols uttagning som skulle vara på söndagen. Hade ju tänkt ta en vända till på loppisen på söndagen men vi fastnade ju hemma som de soffpotatisar vi ju är, särbot o jag.

Läser i dagens Vk att det var 900 sökande under gårdagen och att några av dem börjat köa under natten till söndagen, herreje liksom, ska man inte förbereda sig på bästa sätt för röstens skull? Nå ja, jag förstår dem, det är antagligen hur spännande som helst och jag är också fullt medveten om att jag själv inte har ett dyft där att göra, inte ens som rolig sökande, utan jag ska nog bara sitta här hemma och knappra, sångförmågan är nog..... enkelt sammanfattat, KASS haha!

Här har ni ett bildspel från söndagens uttagningar!



Kategori: TV
1 Lindis:

skriven

haha skulle aldrig ställa upp med något sånt dylikt men det är kul att se själva uttagningarna på tv men resten ser jag inte på =)

SV: hahaha ja min nasse har det inte lätt inte, tur att löpningen inte varar så många dagar men attans att det är så ofta. Vill inte ge henne p-piller för de blir oftast sjuka av det.. Kram och ha en fin dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: