-Engla, nån som känner igen det?

Ok, roa mig skulle jag göra och då finns det faktiskt inget bättre än att studsa runt bland de här "topp"-bloggarna vi har i Sverige..... Särskilt de där extra modefixerade ena, ligger ju så långt borta från mig och min verklighet man bara kan komma ;-)

Det finns en Englas Showroom som jag inte alls fattar varför jag ens tittar in hos, antagligen därför att Bloggkommentatorerna envisas med att kommentera henne, för jag kan lova att hon inte finns med som favorit här hemma åtminstone....

Engla, eller annamirjamaria (?) som hennes bloggadress är är en väldigt krävande kvinna modemässigt, det är inga bliliga plagg som köps in och det är väldigt strikt, elegant och....överklass, ivf i mina ögon... Hon har ägnat sista året åt att hängivet ta hand om sin förstfödda dotter, inreda hus och prinsess-stylat barnrum, ehh? och även då att inhandla tonvis med kläder och oroa sig för alla små snuvor och sånt som småttingar ju alltid drabbas av.. (min summering av henne är väl mest att hon är en tämligen neurotisk mamma, på gränsen till Linda Skugge kanske? näää...)

Först idag kom jag mig för att kolla upp vad hennes arbete verkligen består av, mammaledigheten är nämligen slut och mamma "Engla" är ju tillbaka i verkligheten igen, borta från sina rosa fluff och silvriga prinsesskronor på hemmaplan.... Alltså, tjejen är CNS-operatör?! Ha ha ha, så oväntat, så ruskigt oväntat, ville bara förtydliga det hela genom att googla fram första bästa bild jag kund hitta på just sökordet CNC-operatör och hamnade hos de här härliga grabbarna:



(om nån undrar vilka det är så här har ni länken
det är personalen på Demek i Degerfors som får
statuera CNC-profiler för dagen!)



alltså inte bara jag som drömmer mig bort i bloggen alltså,
titta gärna in hos
Engla o se kontrasten :-)

(vågar mig inte på att låna en endaste bild från henne
dock, brukar ju vara lite kinkiga med sånt de där
töserna....haha!)
1 Eva-camilla:

skriven

Vilket härligt bloggnamn! litentanta! fasiken att inte jag kom på det!!hehe..nä det hade nog inte passat förresten..jag e ju ingen liten tanta. och det låter inte lika bra med stortanta eller jo?! kanske.



Härlig blogg iallafall! gillar bloggar där man skriver om det som faller en in :D hit återvänder jag gärna igen.



ps/det är nog det bästa man kan vara; lite smygond och en härlig 50/50 blandning!/ds

Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: