-Vi ska på krogen!!!



Jo vi ska på krog, rent tekniskt, men rent "reellt" ska vi ut o äta med modern, alltså ingen krogsväng vi talar om utan riktigt smaskande, blir "hela" familjen som bor här i Umeå, alltså både moder, litentanta, dotter och dotters allra egnaste älsk!

Vet att man aldrig blir besviken på maten här också, den brukar räcka till för även den allra mest sugna...sen har vi ju lilla fjaskiga jag men det är ju allmänt känt att vissa av oss äter lite mindre, jag resonerar som så att nån måste ju se till att ta hand om att bevara de små resterna av ozonskikt vi fortfarande har kvar.... (o nu menar jag inget mer än att...vissa, läs jag, verkligen får ta det lite lugnt på det allra gottaste, smältosten.......)

Lägger ut en liten länk till stället som är ypperligt när man vill ut o äta utan att behöva göra det till nån krånglig affär, allmänt känt ställe här i stan men betänk att vi ju varit förvisade till vildmarken under några år, Droskan är ett toppenställe och glad blev jag över att se vissa inlägg i menyerna, alltid positivt när restaurangerna skriver ut de där småsakerna som vilka rätter som innehåller gluten och laktos, all heder åt er!!
1 Tina:

skriven

Krogen..13 år sedan sist, för mig.. Kram Tina

2 litentanta:

skriven

vi åt, det var liksom allt, o guuuuuuuuu vad dem åt ;-) . tror ivf att den kvinnliga delen av familjen är mer än nöjda ;-)



kramen baka!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: