Nyårsdagen

Man tjatar om Nyårsaftonen jämt när det är självaste Nyårsdagen som verkligen ÄR den man minns mest..... Man vaknar, sträcker på sig, känner liksom av kroppsdel efter kroppsdel och i år så "funkar" den faktiskt även den här morgonen!! VI hade behagligt och bekvämt nyårsfirande hos svärmora, skål o hej o lite mat o massa gotta o tårta och lite småbabbel och herregud, är klockan bara 7?! och lite mer skål och oj oj, nu kom visst han hit från 5 mil bort o ja, han var visst aningens packad men nu, nu sticker vi till andra sidan ån och tittar på lite raketer istället!

Jag smet in i värmen, på vissa ställen i byn var det -17 och hur korkad är man som inte har hela bya-outfiten på sig en dag som denna?!?! Sen trippade de flesta hemåt och vi satt kvar och babblade på tills klockan var kring 3 då vi tassade hemåt i iskyla och kolsvart mörker där jag inte såg ett endaste dyft..... Lite hemskt men jag hängde mig fast kring särbon som ser som en katt i mörkret och uj uj vad jag fryser och jag pratar som en strokepatient men nu ska här duschas o i säng God natt!

så var det för oss, hur har ni haft det då?

1 Thalina:

skriven

Och jag som gnäller över ynka 3-4 minusgrader som det varit här,förstår att du frös.Raketerna såg vi från fönsterna .God fortsättning och kram THALINA

2 virpi:

skriven

Finfint.Jag satt inne vid tolvslaget med våran vovve som hade sin 1-a nyår.

Gick jättebra,så nästa år kanske jag kan vara med ute.:)

Kram Virpi


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: