-Snuva och kyla




Fick just veta att nere i byn, eller bortanför oss kan man väl säga, där var det 30 minus..... Varje gång jag kommer hit, eller som förut bodde här och pratade med folk, då var det minst en tio grader kallare här än i resten av, ja världen.... Här är det snuva och rossel o rassel, alla kom upp i tid och som det verkar nu ivf så kommer vi iväg i tid, alltid skönt för en tidsfixerad en som mig!

Dagen känns lite tung, men som sagt var, så måste det ju vara när det handlar om såna här saker, skönt blir det nog efter ivf. Blir lite mer konkret och plats för att andas ut, sen blir det en liten fikastund hemma hos svärmor, är så underbar familj det här, med alla sina toka ;-) att jag inte oroar mig så mycket.

Men, avfärd inom en kvart, alltså av med nattens sovkläder, särbots stora sköna fleecekallingar och min egen fleecetröja, garderade mig eftersom att vi ju är så mycket mer bortskämda numera med värmen, stadsbor som vi ju är o allt:
1 Ea:

skriven

Usch, jag förstår att dagen känns tung. Jag avskyr begravningar och allt som hör till. Hoppas att det blir ett fint och rofyllt farväl. Skönt att du har människor omkring dig som du tycker om och att du får vara här i storskogen där allt är lite lugnare och skönare :).

2 Lindis:

skriven

Krya på dig vännen, massor med kramar!!

3 litentanta:

skriven

Nog är det lugnare här alltid.... Men det är skönt och stilla, passar en dag som denna....



kramen baka



4 Tina:

skriven

krya på dig...o en stor kram !! Tina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: