-Ännu en kravlös dag

Efter att ha gjort ingenting, i flera dagar minsann, satte jag mig på bussen på kvällssidan. Åkte en sväng ner på stan och hämtade min moders lilla vita, bil alltså, svängde upp vägen förbi dotters älsk´s lägenhet och snusinnehållande affär. Väl där utbyttes viktiga saker, en mobilladdare till en strömlös litentanta och en lånepeng till en dosa snus, vi köpte dagens middag, 2 ypperligt äckliga portionsrätter Chicky Bits (kanske?) m klyftad, äcklig, potatis o en säreget dålig sötsur sås, innan jag körde hemåt igen.

Nu sitter jag här parkerad igen, nedbäddad i täcke och ivrig snusmatning tittar jag på Djävulen klär bäst (!?) i Prada, blivit lite udda filmer känner jag, och ska väl sikta in mig mot sängen. Tanken är ju den att jag ska iväg till personalkontoret i morgon men i ärlighetens namn känns det fortfarande inget vidare, får ställa klockan o känna efter i morgon bitti, blir ju totalt poänglöst att köra dit och snörvla sig genom ett möte utan mest troligt kan jag få det flyttat, igen...

Men som sagt var, inget smart kommer härifrån nu heller, ni får ha en bra söndag mot måndags-natt och så får vi hoppas på en bestående vapenvila i Gaza, eller hur?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: