-Viltskav m kantareller

Äntligen har jag kommit mig för att laga riktig mat, trodde att det var renskav men tydligen hade snåltarmen gått in och valt det där viltskavet istället, i m lök o trattkantareller, matlagningsgrädde (utan laktos) och ett ton syltlök precis på sluttampen! Åsså pären!

Nu hoppas jag bara på en lugn mage och ett visst behåll av ev näring så är kvällen gjord liksom, men nu är det svärmora till köket som gäller, man gatt ju tänn ljusa när he kömme gästen!
1 mamma:

skriven

Oj vad det låter gott. Hoppas magen också tycker det. Ha det bra!



Kram mamma

2 Thalina:

skriven

Tittar bara in för att ge dig en kram och säga natti natti THALINA

3 litentanta:

skriven

det blev liiiiiiite starkt dessvärre, lite ovan vid matlagning känns det som, efter en snart 25 år vid spisen, kryddningen satt väl kanske inte riktigt den här gången heller men nu har vi testat sambal oelek med viltskav ivf :-)



natti Thalina, smiter om dig nu, och kram baka moder!

4 gladulle:

skriven

låter gott, länge sedan man gjorde renskav.

5 Ea:

skriven

Åh fy fan vad gött. Det ska vi äta i helgen! Sambal oelek is the shit, på alla sätt ;P.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: