-Lyx med sovmorgon som kompensation liksom!

Men så frustrerande, sent ute är jag, sitter i vild panik och försöker hitta av nån frilla som skulle kunna passa mig, roligt program förresten som man hittar här där man kan ladda upp sin bild och sen leka och fixa, men jag har INTE tid nu!!!

(en liten bikt, jag gilar inte att gå och klippa mig, därav alla år mellan gångerna jag går.....nu är det väl en 5 år sedan och ja, man kommer med nåt som kanske liknar hår, men inte en frisyr, till en olycklig frisör sen...)

Tror ivf att jag hittat av nån som kan passa mitt numera sakta avsmalnande bananansikte, som jag kallar det. Måste ju vara något som håller ihop fast jag tappar så mycket hår också för jag skulle bli vanvettigt olycklig om det började ploppa upp kala fläckar här och var... Är inte nämnvärt fåfäng, ganska lite för att vara tjej, men just det här med håret är ett sorgligt kapitel dock, föddes flintskallig och var tunnhårig länge innan det sk "riktiga" håret tittade fram men på senare år har liksom utvecklingen gått bakåt..... Vet inte om jag ska skylla på medicinerna, jo men det gör jag, eftersom att det är så mycket som rasar hela tiden och det är ju inte så mycket att göra åt eländet, man ska väl "acceptera" eller vad det heter men det är ju nu inte min starkaste sida...

Men nu måste jag tvätta igenom det, 45 minuter kvar innnan min gamla frisör får sätta saxen i skallen, han är inte den allra smidigaste i truten, antagligen därför jag gillar honom ;-) men akta sig om han säger nåt dumt bara... Som sagt, håret är ju xtra känsligt och framförallt det som ju inte längre finns kvar...

Håll tummarna gott folk så kommer rapporten senare, misstänker att jag kommer att svära ve och förbannelse, hör liksom till hela proceduren med att klippa sig haha!
1 Jennie:

skriven



Tittar du på Mia och Klara?

Du har missat något annars ;-)



Ha de gott!

2 litentanta:

skriven

Jag kollar på dem fast på nätet, kan inte säga att jag gillar hela serien direkt utan jag har ju Tabitha som favorit, o sen kompisparet som nojjar över killar, men jag vet inte det verkar som att just dem två tjejerna är utbytta mot "komikerna" på reklambyrån!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: