- Fy fan vad jag är bra!! eller....




Alltså, jag försöker visst vara en tämligen tillbakalutad och ickeframhävdande flickvän,
det gör jag, men saker som att jag inte verkar få tillräckligt syreintag om jag inte pratar,
oavbrutet, gör kanske att andra inte riktigt förstår den sidan hos mig....

Som idag, idag har varit en perfekt dag på många sätt! Kanske inte ur plocka svamphänseende och apselut inte ur bärfänge-tänk, men andra under har inträffat som jag ju egentligen inte har ett dyft med att göra, förutom kanske bara genom mitt jädra sätt att tjöta och babbla och påminna, också det oavbrutet... kan ha påskyndat en liten, liten gnutta...

Vad jag svamlar om för något egentligen? Säkerligen totalt ointressanta saker för alla andra än just svärmora, OCH MIG :-) Numer är vissa saker nämligen beställda, pang bara och andra saker liksom bara fixade, sådär utan att nån hann med, måste nog vara en gnutta ärlig och säga att inte ens jag egentligen hann med haha!

Ivf slipper svärmora kånka en hel del pellets i vinter, stor bonus då det trots bekvämligheten i pelletshanteringen kontra vedeldning är väldigt mycket bättre med just pelletsen, men det finns ju också andra alternativ som är än livskvalitéhöjande trots att man valt att bo ute i Lappmarken!

Det har med andra ord varit en bra dag i många hänseende och just nu bakas färskpotatis i ugnen, kycklingfileérna är snart tinade och i skafferiet finns en kartong med chokladpuddingspulver som bara väntar på att vispas ihop till smaskig pudding med hemlevererad laktosfri grädde tillsammans med en bra film kanhända? Har fortfarande inte sett den där Slumdog Millionaire ännu..... FAST, nu kom en ivrigt svärande NMT-signalsökande särbo in och svär skiten ur sig.... Filmen kanske inte är ett alternativ?
1 Jag:

skriven

Jaha...Ser att de hänt endel här sen jag var in sist...Snart en vecka faktiskt.... Jag har helt enkelt inte slå igång min dator....Men nu börjar jag komma ikapp!!!=)

2 Sanna:

skriven

Jag glömde tacka för din kommentar i inlägget "Svar på kommentar till kurta". Jag håller med dig av varenda ord du skrev och man tar det verkligen mycket lugnare när man har barn inblandade i bilden och träffar en ny.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: