- Att leva med epilepsi





I ärlighetens namn kan jag inte komma och påstå att Per Mattsson är min favorit bland svenska skådespelare men just nu är jag ju inne i en viss tankesnurr vad gäller min ep och jag kan inte förstå hur jag har missat det här faktumet? Först så vet jag inte ens om  jag varit in på den sidan, sen har jag aldrig hört nåt om just Per som valt att vara öppen om den här sjukdomen....

Nå ja, verkar ju som att Jovan Dragomir, eller vad han nu heter den här tv-hallåan, också är en av oss... (vill nog gärna bygga mig en värld full av människor som inte kommer att stå där och fånstirra på mig.... nästa gång, herregud vad negativ jag låter, uppryckning omedelbums!!)

Men ändå, om nån av er hamnar i en situation med en krampande medmänniska...... Var snälla, stirra inte och tänk på att vi som ligger där faktiskt inte har en aning om vad som har hänt när vi väl vaknar upp.... Gör som min dåvarande sambo, var lugna och snälla och glöm aldrig bort att hur knäppa vi än nyss har verkat, vi är precis som alla andra, bara helt otroligt trötta och alldeles nyraderade på hårddisken... för stunden



1 Anna:

skriven

Hehe!

Du e underbar!!

Som jag skrivit tidigare, så påminner du mej om mitt x (den där närstående personen) och han är en MÄSTARE på att stoppa huvudet i sanden, samtidigt som han är VÄL MEDVETEN om det och vill ha en förändring.. Utan att känna dej personligen, så hyser jag DET STÖRSTA HOPPET om att du en dag "kommer till skott" eftersom viljan och självinsikten finns där... ;)

Det är oerhört svårt för ett jungfru/lejon att släppa ner garden och dom/du förtjänar förståelse, för ni är människor med ett hjärta av guld i grund och botten.. :)

Men du kanske skulle behöva något som x-et ofta sagt... Han säger "GE MEJ EN SPARK I RÖVEN, SÅ KAN JAG UTRÄTTA MÄSTERVERK"... (Så sant som det är sagt)

Jag vill säga, TRO PÅ DEJ SJÄLV, för i mina ögon är DU VÄRD GULD OCH DIAMANTER!!

Kram!!

2 Sandra:

skriven

Vilket bra inlägg!!!!! Superduper bra! o ja det finns "vi" och så finns det dom dära som inte har epilepsi ler Sådeså!



Ta hand om dig! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: