Fadde Darwich

eftersom att jag ju är helt såld på att läsa bloggar, och av nån outgrundlig anledning gillar Linda Rosing, outgrundlig för att hon ju som "bimboformad" silikonstinn blondin egentligen står för allt jag ogillar MEN samtidigt verkar vara en så rar och skön tjej, alla som erkänner att deras bästa jobb varit att köra skurmaskin nattetid på stormarknad har banne mig fötterna på marken, SÅ har Fadde Darwich även nästlat sig in i min titta-blogg-krets ...... (och jag erkänner det...fast skäms lite mer över det....)

nu har ivf Fadde ett inlägg, några dagar gammalt dock, där han visar upp sin senaste tavla, "Den här tavlan målade jag tidigare ikväll som en ren och skön avkoppling innan läggdags" skulle vilja lägga upp bilden här men vet inte om jag får det så här får ni länken till Faddes konstverk, är det fler än jag som inte riktigt ...förstår det?

o förresten, nu när jag ändå är igång m Fadde-skvaller, läste just på Bloggkommentatorerna att han ju blivit kär IGEN, nån Bea (på Stureplan om det nu skulle vara viktigt?) har visst koll på sakerna.... nå ja, som sagt var har ju stenkoll, är man känd, eller "kvasikändis" så är kärleken ganska flyktig.... det byts objekt mer eller mindre regelbundet, ofta är bättre än sällan eller hur man ska summera det?

själv så har jag o särbon 5 år i april, då börjar mitt gamla rekord att naggas i kanterna, skönt, för det förhållandet är något jag helst av allt bara vill glömma bort!
1 virpi:

skriven

Tja,såg ut som två smilesgubbar som stod mitt emot varandra..och skiljdes åt av en kedja, ha ha

uppfattade tavlan som ganska modern vilket jag har fått för mig att människor utan talanger producerar.

//Virpi

2 litentanta:

skriven

han kändes inte så jädra..... mångfacetterad kanske är ordet? nån AIK-fan m vakt-skador, kedjan var ju sisådär helt kass...oops :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: