1 A:

skriven

Hm, konstigt! Det går inte att kommentera på ditt förra inlägg...

I alla fall...det här med att flytta...ett enda stort kaos kan man väl sammanfatta det med. Och sen går man omkring i åratal (i alla fall jag) och vet precis var man hade saker före flytten, men ingen aning om var de är nu!:)

Kram!

2 Madeleineslife:

skriven

Verkar vara något gemensamt att man inte kan kommentera alla inläggen på bloggarna. Så tar detta istället..



Jag vet precis vad du menar, hatar att köa i telefon. Får så ont av att hålla den oxå. Men nu har jag dock en med högtalare igen. Hallelulija!

Ringde a-kassan idag, men när dom sa att jag var nr 38 i kön så tänkte jag aldrig i livet! Men då kunde jag knappa inte mitt nummer så dom ringde upp. De ringde redan efter 6 min.



Sv: Äntligen har jag super koll på mina papper! Känns viktigt för mig, mår inte bra när det inte är ordning. & man inte hittar det man ska. Men nu så :)

Shit 10 år! Jag är inne på mitt 4:de... Men är ju lite yngre oxå...



Vad det gäller EDS:en så kan man lätt bli arg. Men det finns ingen generell plan hur man ska göra. Det är så få som har kunskap, & det är olika från person till person. Ja den är "godkänd", men vet inte om man kan säga att FK & andra mydigheter har godkänt den?! Verkar inte så i alla fall. Jag & min kusin är i samma båt. Men hon har fibro & jag EDS. Hon fick förlängt i 2 år & jag är utförsäkrad. Min erfarenhet är att fibro är idag mer accepterat än tex EDS:en.



Skönt att du nu kan lämna det ena & koncentrera dig på ett boende :)

Lycka till!

Kramis

3 Thalina:

skriven

Man måste inte vara tom i bollen för att fastna för en låt som är skön att lyssna till.Hoppas att du mår bra i kylan kram Thalina


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: