- En totalt inspirationslös dag...

Nog kan jag jaga genom internet efter jobbiga nyheter, korkade saker och roliga saker men vad då, det är ju en sån söndag som har regnat bort rent allmänt, då får det spegla av sig här också, eller hur?

Det här är ju iofs jädrig dumt, onödigt och sorgligt, men jag tänker inte klaga rent allmänt på jägare eller norrmän för det! (och inte på norrmännen heller fast vi ju har en tendens att hamna där ibland, *blink blink* åt särbots håll!

Dottern gillar inte att flyga, sånt här skit hjälper knappast till att övertyga henne om att det faktiskt inte är så farligt, eller vad säger ni...?

Såg inte Här är ditt liv igår så jag vet inte om hon har rätt eller fel, kära Stina, eller vad snackar jag för skit kändes det fel måste det väl betyda att det var fel, för henne ivf?

Nä, ni slipper mitt svammel idag, tystnad råder, ut på dans istället,
lev och må och gör er en bra vecka nu som en kär vän brukar säga,
inte ha utan gör, stor skillnad om man tänker efter, eller hur?
1 Thalina:

skriven

Ibland har man sådana dagar och det hade jag i lördags för då regnade det här hela dagen.Så har det varit fullmåne också och det blir jag verkligen påverkad av.Hoppas att allt känns bättre idag och att solen skiner på dig.Kram Thalina

2 Thalina:

skriven


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: