- David Lettermans knepiga avbön.....

(obs, dålig bildkvalité men bra ljud)

Dagens besök hos Alex Schulmans underbara pappablogg gav mig en hel del att fundera över... Han berättar om Dave Lettermans offentliga avbön vad gäller hans otrohet, hur han på ett i mina ögon extremt amerikanskt sätt nästan skapar humor, eller ivf ett perfekt "Lettermanskt" inlägg i sin stora show.

Min första direkta reaktion var stark, har inte den människan nån skam i kroppen, snacka om att allting går att sälja osv men efter att ha lyssnat igenom hela klippet växte respekten för honom trots allt. Avslutningen tyder på att han i nån mån faktiskt tänker på sina nära och kära, givetvis bevakar han sin plats som Talk show-legend och antagligen så finns det en stor panisk oro inför hur han kan ha kommit att avsluta sin karriär med en stor krasch, men ändå?

Har alla människor slutat att tänka på konsekvenserna av sitt eget handlande?! Om man som kändis och levande ikon, känns fel att sortera in Letterman i det facket just nu då han ju visat sin "mänskligare" sida också, envisas med att utnyttja sin ställning som just det och om man som underhuggare, wanna be-kändis lik förbannat tror att man kan knulla sig till framgång utan att bli uthängd, då måste man väl gränsa till idiot?

Och precis som Alex ju skriver, det blir en helt vansinnig ljudridå till en sådan avbön, eller hur?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: