- Snus....kigt


(bild lånad från aftonbladet)

Att somna på kvällen med en snus inne är en sak, lätt hänt och inte speciellt äckligt, inte just då, men sen när man vaknar upp på morgonsidan med samma snus helt uttömd på äckel o päckel som man har lite överallt... Massor av i magen och hela truten alldeles svart, huvva....

Så jag var vaken tidigt i morse jag, väldigt tidigt, tittade en skvätt på samma morgonprogram som jag oftast ser som "god natt" - tv annars om nätterna, och med smärre våld pressade jag i mig en grovmacka för att försöka neutralisera magen.... Sen somnade jag om igen, vilken njutning!

Tills jag blev väckt, av telefonen förstås...för det är ju alltid lite så att om man inte kliver upp första gången man vaknar så är man ju dubbelt så trött andra svängen om... Erbjudandet om promenad kändes inte så attraktivt då jag ju ändå ska trampa iväg till sjukan om bara nån timme men lite babbel har man ju alltid tid till, fast en annan grej jag har tänkt på. När folk ringer och väcker andra, tänker de aldrig då? Jag ligger där, gäspar o har mig eftersom att jag ju bevisligen sov som en sten just nån sekund före.... Men ändå ältas det och babblas och allra helst verkar vettiga svar eftersökas också...duh, får bara lust att stövla in i deras sängkammare, sätta mig på sängkanten, tjoa till och säga Gomorr, ska vi diskutera Eu-valet nu?!

Lite respekt för de sovandes skulle inte sitta helt fel  ;-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: