- Så pinsamt

Jag har ju gått omkring och känt mig som den allra mest ambitiösa "låssas-jobbande" tantan i heeeela världen i flera veckor, allt jag vill är ju bara att jobba mer har det ju hetat..... Stackars mig vad synd det är om mig som inte får öka mina ynka timmar och oj vad jag hinner med mycket trots att jag är så få timmar..

Men nu har jag genomskådat allt, jag ljuger, jag far med osanning, jag är en falsk en som har använt mig av falsk varudeklaration i snart 2 veckor......... Av nån outgrundlig anledning har jag inte fattat vad jag läst, eller läst nåt som jag inte fattar (?!) vad gäller mitt oerhört lätt beskrivna schema, from förra måndagen skulle jag nämligen öka "låssas-jobb" tiden med hela 1 timme och inte tusan har jag gjort det...

Men jag tar igen en gnutta i morgon, om jag går hela 3 timmar då, och sen 3 timmar varje dag nästa vecka, ökar med nån timme till veckan efter och sen återgår till de 3 X 3 timmarna jag ska ha när jag är ikapp, visst har jag "sonat" mitt brott då? ( o nu när jag stannat upp och tänkt inser jag att vad då, jag ligger väl antagligen bara nån ynka timme efter.... hjärnan....????)

Men seriöst, sånt här är så typiskt mig, hjärnan är inte inkopplad helt enkelt, och nä, det är inte "bara" som när man gått hemma länge eller segat ihop över semestern eller säckat ihop av en depp eller så, det här är SJUKLIGT frustrerande... Men men, ligger alltså ett par timmar efter, eller nåt sånt, fattar ju fortfarande inte och sen kan jag med gott samvete "låssasjobba" precis som det är bestämt och beslutat, punkt!
1 Lindis:

skriven

Äh, det är lätt hänt att missa.. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: