- Men Linda Skugge då.... fast i kvinnofällan o allt...

Om jag fastnat på just Linda så ok, ok, det har jag verkligen! Hon är alltid "sig själv" och säljer sig inte utan står för alla sina åsikter (även sitt tjöööt om kärnfamilj och sådant får man väl tänka kanske?) och är en otroooooligt lyckad människa som jobbar jämt, förutom att hon då tar hand om sin familj och bla bla bla blaj.... (blir alltid lika intelligenta inlägg när jag ska skriva om den här donnan, helt otroligt är att hon ligger på ungefär samma hata-nivå som blondinen i Vasastan... haha!)

Ingen kan väl ha missat att hon ska skilja sig, att hon insåg att äktenskapet var en kvinnofälla och då var det extra kul att hitta igen en intervju för "Vakna! med The Voice" där hon blir konfronterad angående sitt gamla agg mot systrarna Graaf.... (nu måste ni tyvärr tro mig på mitt ord, och alla andras som har följt denna uppkäftiga kvinnas väg från  hata allt till hata det som passar för stunden- stadiet, var svårt att hitta länkarna jag sökte så här på nattakröken....)






 (jo men visst, numer är hon ju "kompis" m Magda, herregud,
vem är inte tjenis med de superfina systrarna nuförtiden?)
1 virpi:

skriven

Tja,vad skall man säga.Linda mognar nog hon med....

kanske när hon närmar sig 50.Haha

Kramen

2 Bloggullet:

skriven

Snarare 107, det hon säger är så dumt, för varför kan hon inte vara självförsörjande även som gift? Och att alla i familjen är glada trots skilsmässan? Barn är sällan glada öven en skilsmässa, hon är så motsägelsefull och inkonsekvens så det skulle gå att författa en lång roman om alltihop.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: