- Ingen sol men sköna kallingar!

Min allra nyaste förälskelse är mina "Skoglund"-långkallingar, OCH tröjan! Så sköna och så praktiskt att bara glida in i det såhär på förmiddagen, lufsa omkring i pyjamas först, där är resåren  mer än tveksam så magen hänger visst åt ett håll o resten av "hänget" dinglar åt ett annat, men sen.....in i den härliga förpackningen á la Skoglund o då mår jag bra!

Har tagit mina morgonpiller tillsammans med morgonvitaminen, måste vara åldern som ordnar det så praktiskt att både salvor som nattcremé och brustabletter som Berocca hittat sin väg hem till mig, ja det och faktumet att modern köpt fel....Då hamnar det så lämpligt här hemma!

Ska göra det här till en bra dag, eller något! Inte frysa som igår ivf, utan här ska vara varmt o gott och jag ska strunta i mitt blåmärke mitt i högra handen, ny dag - nya blåmärken!

(kräks lite på alla flåshurtiga bloggare som försöker vara sååååå alerta varje morgon...japp...)
1 Tojjan:

skriven

Jag kräks oxå. klockan är lunch, och lite till, och jag har just börjat att kvickna till. Annat är det med folket runt mig. De är minsann uppe före tuppen, har joggat tre mil och gjort fyrahundra armhävningar innan jag ens nått första kafferasten...



Låter gott att skrota runt i goa kläder. Keep it up!

//Tojjan

2 gladulle:

skriven

Vore det inte så att det var föräldrarnas jobba att se till att små barn tar sig upp till skola och förskola så skulle jag vara ett sovande lik fram till lunch på dagarna..

Men nu har man 3 barn av inte allt för stor modell så då är det bara att kliva upp, men var och varranan morgon tittar M & M på mig och frågar: är du trött mamma?



Detta innebär att jag nog ser ut som jag känner mig vid 06:45 tiden på morgonen alltså som ett LIK



3 litentanta:

skriven

när man är mitt uppe i "livet" o har småungar, eller som jag småunge, var en idiot som jobbade minst 10 timmar/dag också...hmmm, så går det på rutin nästan, även om jag mycket väl känner igen "likstelheten"...hehe!



nu har jag ju haft min ofrivilliga paus från arbetslivet, detta kombinerat med en väldigt självgående unge, som ju numer är stora damen också, o gamla tiders seghet har kommit krypande igen... det är skönt och det är väl den bonusen man har som sjukling också, så jag måste erkänna att jag har njutit mången morgon under de här 8 åren :-)



nu handlar det om att starta upp gamla kroppen igen, huvva, men jag tar det lugnt med start först 13 på dagarna, tänkte sno till det under resans gång liksom.... huvva, arbetstiderna är ju from 6-22,15 om jag inte är felinformerad så jag lär ha en hel del "omskolning" att se framemot...




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: