- I´m in!

Japp, nu är jag tillbaka, "hemma" igen, i kylan och trängseln, bland de knepiga lyften, stenhårda golven och det höga tempot! Känns ljvligt men lite orolig är man nog.... Inte för arbetskamraterna, det finns tillräckligt med gamla bekanta för att tom en virrhöna som jag ska känna igen folk, här handlar det mest om lite oro för att jag ska kunna jobba sakta och inga tunga lyft, hålla nacken o ryggen i gott skick. Men det är mitt eget ansvar, den här gången ska jag tänka efter före!

Kläderna är utprovade och....passade inte haha! Jag hann övertyga mig om att

-Jomenvisst, jag har blivit smal och nu kan jag ha nästan den storlek jag hade när jag slutade.... Sen att skjortan slutade lite väl högt upp på armarna, så där mysigt så att man nästan har halva underarmarna framme när man lyfter...näääää, och byxorna, satt ju faktiskt perfekt, tom i profil. Sen när jag testade att kanske böja mig ner lite grann......hmm, då tar det inte många timmar innan knappen flyger all världens väg, långbena är lite svårt att få brallor att räcka hela vägen ned på....

Blir alltså min första uppgift, leta reda på nån "chefig" sak, säga att jag visst behöver lite meeeer tyg i mina kläder och sen ska jag jaga jacka, ordentlig jacka för mejeriarbete, o allra helst en väst med! Åsså vantar, behöver riktiga vantar med ordentliga gummipluppar på för nyporna är inte riktigt lika vassa som förut, SEN bär det av :-)

1 Lindis:

skriven

Förstår att du är orolig men det går säkert bra! varm kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: