- Ni äckliga varelser!!!

Det finns inget så äckligt som när någon försöker svamla bort själva innebörden av beteendet/personlighetsstörningen pedofili . Oavsett hur många välformulerade och till synes intellektuella ord och formuleringar man svänger sig med handlar det om vuxna människor som attraheras sexuellt av barn, PUNKT!

Att sitta och vara tacksam över att alla dessa lågvattensmärken till mänskliga individer inte lever ut hela sina fantasier ger mig föga tröst, bara tanken att de finns och existerar och interagerar ute i världen gör mig kraftigt illamående och jag önskar att det vore så mycket enklare att bara städa bort dessa helt icke existensberättigade varelser från vår jord....

Så, nu talade mitt hjärta, mitt innersta.....

Sen om jag ska vara tvungen till att använda mitt sk förnuft blir ju allt så mycket svårare, är det något jag är väldigt färgad av själv så är det sättet att se på människor som produkter av deras egna erfarenheter och uppväxtsförhållanden...(bland annat....) 

Skulle kunna sitta här och helt meja ner mig själv och min starka magkänsla mot pedofilism men vet ni vad, det här är min blogg och det tänker jag inte göra, JAG har också rätt till mina känslor, jag är också färgad av min uppväxt och mina egna erfarenheter, oavsett vad det handlar om, så i dag tänker jag göra nåt helt nytt! Jag tänker hålla med mig själv! Rakt av, pang på, väck med dem!

Här har ni en väldigt välartikulerad pedofil vid namn Alex, titta in hos honom och se hur väloljad hans trut är, men låt mig hemskt gärna få veta om ni köper skiten! Skulle ni uppskatta honom som anhörig, bekant eller granne? Inte jag, inte nu, inte då, inte nånsin!

"Vi är långt bort i fantasins värld när jag känner ett varmt och lätt drag i nacken
någon andas lätt. Det kittlar till vid halsen och och ett ansikte tangerar synfältet.
Det spikraka nötbruna håret tillhör en vacker femårig flicka som brukar betrakta
mig som en klätterställning när tillfälle bjuds. En varm och silkeslen kind trycks
lätt mot min nyrakade i några sekunder. Inte mer, sedan reser hon sig försiktigt
och går utan ett ord".


(ett citat från hans blogg, kanhända taget helt ur sitt sammanhang men det må så vara....)

Fy fan, jag säger bara FY FAN!!!

1 Tojjan:

skriven

Fy för i helvete...Jag har skrivit och lagt en kommentar hos "Alex" samt skrivit om det på min blogg. Kolla gärna, och återkom med respons om du vill...//kram

2 virpi:

skriven

har varit inne och läst nu....

Sorry,det finns ingen barmhärtighet för hans sjuka huvud.

han försöker bara att övertyga sig själv att det är ok.

(Trots allt så påstår han att han behandlar barnen med respekt och väl den sjuke f-n)



Jag har lite svårt att köpa den där grejen att man är en produkt av sin uppväxt....

Man har trots allt som vuxen ett val välja hur man lever.

Visst,Alex kanske var ett offer som barn men det behöver inte betyda att han automatiskt blir pedofil vid vuxen ålder....

Då vet man även vad som är rätt och fel.



Min åsikt är...kemisk kastrering på asen.

Kram Virpi

3 litentanta:

skriven

Det är en knepig fråga... jag är livrädd för att hamna i "öga för öga"-tänket men precis som du säger, man kan inte heller ta ifrån sig sitt eget ansvar att INTE upprepa brott som nån har begått (hur jag än vänder o vrider kan jag inte böja begå...knepigt...) mot en själv... Där är väl den enda "lärdom" man har med sig som kan vara nyttig? Man vet hur det faktiskt är att vara offret...



Kemisk kastrering under bevakning, alltså de där pillren ska intas under någon form av kontroll, det är nog väldigt naivt att tro att förövare ska klara av sin egen medicinering, framförallt då det ju ligger i själva problematiken, de TROR ju att ungarna vill också.... äckligt!



kramen baka!



4 litentanta:

skriven

Men du Tojjan, du finns ju här? Antagligen är det bara seeeega publishme som strular igen...blogg är inte den bästa av plattformer kan man väl sammanfatta det... Tittar omedelbums in hos dig!



5 Tess:

skriven

Hej Idag startar min tävling på en resa till Östeuropa vad med du med och tävla



lycka till

6 Alex Limonovic:

skriven

Hej på er



Vilken reaktion för att jag blir kramad av ett barn? Låt vara för det pedofila glittret och krimskramset som jag dekorerat händelsen med. Citatet är helt gångbart i sitt urklipta skick. :)



Vad gäller bakgrund så har jag redogjort ganska väl för min här, om någon vill bilda sig en uppfattning. Texten är ganska lång och innehåller inga övergrepp åt något håll.

http://alex.pedofil.se/?p=69



högaktningsfullt,

Alex Limonovic

7 Tojjan:

skriven

Alex: det är nog inte kramen i sig som retar, utan de tankar som du får, då du får kramen. Förstår du skillnaden? Alla älskar (väl) att få en kram, men alla har inte dina känslor för barnet som ger.



//Tojjan

8 Alex Limonovic:

skriven

De tankar du förutsätter att jag får, menar du? ;)

Jo, det var min underförstådda poäng, kramen kan inte vara problemet.



Vill man sitta och sura över andras lycka så är det lika legitimit som lyckan ifråga. Vi var lika nöjda båda två på vårt eget sätt. ler



Hälsningar,

Alex Limonovic


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: