- Släkten är värst!



Nu har Facebook verkligen klampat in i vår familj/släkts verklighet och herregud vad mycket man har att ta igen känner jag! Jag har mest plaskat omkring där lite undangömt, kanske letat efter nån klasskompis, vars efternamn jag ändå aldrig kommit ihåg, eller tagit emot nån vänskapsförfrågan från nån mysko tomte på andra sidan Atlanten....

Numer har man alltså ett rent nätverk därute, har ju hittat igen ett par bloggare också som jag är totalt värdelös att hålla kontakten med, men ändå har lite hum om hur det lever sitt liv. Det här kräver nya tag, vässade armbågar och en högre ambitionsnivå helt klart... Snart alltså, när sommaren är över eller nåt ;-)

Om nån mot all förmodan skulle tillhöra de jag hittat igen/upptäckt därinne så ha förståelse med en gammal litentanta, jag är fortfarande helt novis vad gäller just Facebook och famlar nog mest omkring i samma mörker som ni gör! Kanske att vi råkar snubbla över varandra någon dag, i annat fall märker ni när jag börjar förstå lite mera av vad jag pysslar med egentligen, ok?


Förresten, på tal om släktskap och att hitta igen nya och kanske gamla bekanta, ni vet väl om att man kan bygga sina släktträd här på nätet? Själv har jag en ganska rörig familj/släkt så jag tror att jag sparar det äventyret till nån regnig dag som man brukar säga.(klicka på bilden nedan så kommer ni till en sida där man kan göra just det)

1 Lindis:

skriven

Jag är inte medlem där och jag inte tänkt bli det heller ;) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: