- O ja, solen har verkligen skinit idag =0

Vi har fiskat i många timmar, blev väl nästan 6 timmars glidande på ån i strålande solsken. Sitter här med ett knallrött ansikte, men jag tror att jag klarat mig ok trots solen, fast händerna!?! Herregud, första gången jag bränt mig på underarmar och händer, smorde ju in ansiktet m starka solskyddsfaktor-cremén men glömde armarna...

Fick vi nån fisk då? Nja...eller, jo, eller, va fan, jag fick inte ett endaste napp, inte ens nån liten en som nafsade i kroken, nill, noll, nada, nothing!!!!!!!!!!! Och vilken tur att jag fortfarande inte är en dålig förlorare.... Eller, vad jädra synd att man som vuxen ska snea ur så mycket för nåt så löjligt som fiske... :-(

Särbot plockade visst en TILL harr... är ju som sagt var snäppet "bättre" än de skrotfiskar vi brukar få, men vi äter den ju inte själva så svärmora fick sig en alldeles dagsfärsk fisk idag..(som hon skulle kasta eftersom att hon inte mår bra av fisk.... synd för henne för i morgon är det JAG som ska få napp, bara så att ni vet!!)

Hoppas att det blev nån bra bild idag, skönt är att höra att dottern, m "bihang" slutade må illa så fort, typ ivf, man är inte så pigg när man åkt på matförgiftning...hmmm? Hehe, jo jo, jag tror på er, ingen fara, och hoppas på en solig dag i morgon med! (bara lite mer solskydd och... ett par kortbrallor vore ju inte helt fel... uppvikta stora camoflaguebrallor är ett dåligt substitut för solvänliga bralls minst sagt!)

Förresten, missade ni Hannibal rising på fyran ikväll så kan jag rekommendera den, faktiskt, även om jag ser att vissa gett den verkligt ökenbetyg.... Jag är kräsen och blev tämligen fascinerad, ett bra betyg för att komma från mig, lita på det :-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: