- Ingen sol före 12!




Det är min informella regel, det heter ju att solen är som starkast mitt på dagen, om inte annat så är det ju äckligt varmt då, så snart ska jag tassa ut på gräsmattan. Håller mig kring huset idag eftersom att det är hemfärd på G......

Dags att landa i verkligheten ja, lite räkningar......mycket, och sen är det ju det här med shoppingen... att dottern uthärdar i sina önskningar om att JAG ska med när hon kollar på bikini är helt otroligt men jag hakar ju på, man har inte så mycket val jämt i livet!

Vaknade dock med huvudvärk och snorskalle, hoppas, hoppas att det bara är det gamla vanliga, ägga eller mensen, som vanligt brukar ju innebära nån/några dagar m feber o blä för att sen klinga ut, det överlever jag. Sjuk vill jag däremot INTE bli, inte nu i värmen! (som att man har nåt val....eeeh)

Men jag ska väl ge mig ut på gräset, kriga med alla myror och flygfän, äckligt som tusan, tänkte att jag skulle få min svagt beigefärgade nyans på baksidan av benen också nämligen, dagar vid en å i en stol har inte sett till att kroppen fått samma färg överallt utan jag är kritvit bakpå....

Lev och må hela gänget!
1 Katta & Doriz:

skriven

Jag ser inte heller sol innan 12 men det beror på att jag ligger och sover....



Första gången jag träffar på någon mer som också får feber vid mens. trodde jag var ensam om det.

2 Katta & Doriz:

skriven

Har inga problem med hormonerna. Bytte ju från p-piller till p-spruta för mindre än en månad sen. Har inte märkt någon skillnad. När jag åt p-piller åt jag utan uppehåll; alltså trev eckor piller och på en ny karta direkt. Så jag slapp mensen.

Sen har jag ju min sjukdom. Det har visat sig att hormonsvängarna med mensen påverkar EDS negativt. Så vi gör allt för att slippa mens.

Jag försökte få gyn att ta bort inandömet, men det ville hon inte. Hon sa att hormonsvängarna inte ändras för att man tar bort livmoder och äggstockar. Det tycker jag lät konstigt. Jag måste väl ha missuppfattat?

Eftersom jag ändå inte kan få barn (50% risk för arv av EDS, och min kropp är för sjuk för att orka med en graviditet) så känner jag att jag gärna tar bort livmodern. Men det gick ju tydligen inte....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: