- Dagen har gått i sömn, spel, och svammel-anda

Middagen var hur lyckad som helst, måste säga att det var ypperligt gott, fast jag var med på ett hörn och höll på. Dock snackar vi mindre ingrepp i middagen som sallad och bak av köpebröd så jag skulle nog inte ha kunnat sabotera det ens om jag velat hehe!

Kämpade hårt för att försöka sova bort hela dagen, inte för att det går så bra när telefonerna går varma men ambitionen fanns där, ett nytt kliva upp sent-rekord sattes ivf, klockan var nog över 15 innan jag gav upp kampen och anslöt mig till mitt datrande särbo och nu på kvällssidan återlämnades moderns bil.

Middagen är under tillagning, vi har kommit så långt att vi beslutade oss för färskpotatis, gör nog bara nån röra till den och så får vi låssas att det är bakpotatis vi käkar, smakar ju likadant om inte bättre!

Annars så fortsätter jag att plågas av en enorm träningsvärk, kan inte riktigt förstå varför den ska ha stannat kvar i kroppen över hela helgen men så är fallet, lite kul mitt i allt ont är det ju trots allt, återigen får jag en liten aning om att nånstans i den här skruttiga kroppen, där finns en muskel eller två ;-)

Nu ska jag tillbaka till köket, är fortfarande ett par vinglas sen gårdagen som inte behagat diska sig själva... när ska den uppfinningen komma, självdiskande disk? (för maskinerna går ju bara sönder och en sak är säkert, självlagande diskmaskiner finns det inte många av hemma hos mig...)
1 Eva-camilla:

skriven

Men vilken bra idé! tänk om man kunde uppfinna en självlagande diskmaskin! haha..tror den skulle sålt riktigt bra! vad skönt att höra att det inte bara är jag som gått på halvfart i helgen..hehe

Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: