- WM i nördighet, jag vann!

Japp, känner det rakt av just nu...... Skickade in särbot själv på ICA Nära i Dorro, själv sitter jag som en tönt, mammornas största tönt ska jag kanske skriva? och läser bloggar på parkeringen.. (den meningen kan man visst läsa lite hur man vill, jag på syftar dock på att jag sitter här på parkeringen och läser bloggarna på nätet, bara så att ni vet ;-)  )

Verkar lite som att man kanske får sig en havreglass också, hmmm, inte illa pinkat om det nu är så inte, och jo, verkar också som att bärplockarna har återvänt även denna bärsäsongen... Tycker oerhört synd om dem, inte får de tälja guld och inte tusan  är hjortronen stora som apelsiner som jag hörde berättas nångång, det är bara en jädra massa spring på myrarna, kämpa mot mygg och allt annat elände vi har här och inte handlar det direkt om Hotell Hilton de får bo på..

Ja, ja, jag skulle bara säga att jag var en tönt, så, då vet ni och jag kan fortsätta med mina "viktigheter", ska sippa på min Treo, gränsfall värmeslag misstänker jag, och läsa vad alla blonda, eller inte längre blonda (vad säger ni om det då? BB turned brunett? Konstigt....) pysslar med, när de inte sippar på sitt eviga rosévin på Stureplan eller Kallis. Jag sitter på parkeringen i Dorro ivf, men vet ni vad? I baksätet ligger nämligen en flaska rosé...hehe, vi köpte den för ett tag sen och har bara glömt bort den hela tiden, nu ska den sprättas på ån i jakt efter största gammelgäddan minsann!)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: