- Kliii i yga o snörvel...

Det är ingen grisflunsa, jag lovar, bara en lägenhet helt inpyrd av brandrök, förstår inte hur röken kunnat ta sig in så ordentligt och riktigt fastnat här..... Är ju allergiker och tämligen känslig i ögonen så jag ser väl ut som jag förtjänar, typ som om jag hade öppnat den där flaskan med rosa bubbel som står och väntar på mig i kylskåpet, men inget sånt blev det ju av utan det här är helt enkelt bara kliii...

Ska iväg ut en sväng innan jag startar upp projekt storstädning här hemma, tänk att man lyckas grisa ner så fast man inte ens gör något vettigt hemma, lika fascinerande varje vecka.. Jag saknar ju hamstern jo visst, men det betyder inte att jag uppskattar alla dammråttor som parkerar sig i hallen jämt, väck m skiten och in med frisk luft blir eftermiddagens göromål innan särbot anländer på kvällssidan!

På lördag dimper dottern ner i stan igen, bussen from hell anländer 06,10 och jo men visst, DÅ ska ju morsor hämta upp sin dotter trots att det är lördag och man borde få sova en gnutta längre... Men det är klart, nu när jag ju har bilen så ska jag ju göra allt det där jag slipper annars så jag ska inte klaga, bara ställa klockan på halv 6 och kliva upp och se lycklig ut...

Idag hoppas jag att Lensway hunnit agera och posta mina nya linser också, jag menar att de gick iväg redan igår, för när man är som jag och använder 2-veckors linser i minst 3 månader, då är man garanterad smått irriterade ögon, kanske ligger det ett litet paket i min brevlåda när jag kommer hem igen?

1 Lindis:

skriven

Inte bra att använda linserna så länge.. huva.. kram

2 jenny:

skriven

Hej allt bra? :)

3 PetramedAochE:

skriven

Det borde inte vara tillåtet med resor på nätter eller tiiidigt på mogonen. Det är inte mänskligt att behöva gå upp så tidigt.



Trust me, jag gör det varje dag...också pga av en dotter...



kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: