- Att duscha på vischan....


(nääää, inte jag som tagit den här bilden,
inte på nåt annat sätt än att jag tjyvat den
 från Hiti nu när jag är helt bildlös själver....)

Måste få säga så om när jag är här, numer när jag ju är stadsbo igen, så finns det inte alls lika mycket varmvatten som en annan hunnit vänja sig med.... Det finns inte heller samma tillgång till badkar, ska jag våldgästa svägerskan m gubbe vareviga gång jag vill blaska av mig myggmedel skulle hon nog mer än ledsna på mig misstänker jag.

Så nu har jag alltså halvfrusit mig igenom ännu en skvalig, pissljummen duschstund, aaaaaaaaaaaaaah vilken njutning, nä, saknar mitt obegränsade varmvatten hur jag än vrider och vänder på det hela och bara den lilla saken att jag ju sitter m snuva efteråt talar väl för att särbot borde skaffa sig större varmvattentank va? Eller kanske mindre tanta....

Ska slita mig härifrån, hivade just i mig knock out-tabletten, som iofs inte sänker mig lika stenhårt som den gjorde m granntantan här i byn, så det bar iväg för vissa efter en sån tablett trodde jag var både fysiskt och rent kemiskt omöjligt men efter att ha sett allt själv vet jag ju att en sån tablett tydligen kan trolla fram både vackra ögon och klubbade preoperativa patienter hihi!

Natti på er andra, o gomorr på er stackare som snart väcks av väckarklockan, då sover en litentanta som allra bäst!
1 Lindis:

skriven

hihihi kramen


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: