-Satt här och tänkte lite granna

Satt här och funderade på godis...antar att sockersuget är i full gång... Så fort jag ens kommer i närheten av klägg, dvs Nisses stora lösgodispåse och för att inte tala om den där enorma chokladasken som ligger här och bara väntar på att bli öppnad.....av Iva-personalen, inte av oss ....




Barndomens tablettaskar, Martin Loogna (om du vill titta närmre på boken)

Mitt favoritgodis alla tider var just Salmiak, Malaco, har inte hittat av nåt som varit så jädra svårt att hitta av som just en bild på de askarna. Jag var, likväl som alla ungar, lite av en samlare i barndomen... Salmiak-askar var en av sakerna jag samlade på, apelsin-papper det andra.... är fortfarande lite så, vill gärna ta de apelsiner som har sånt där frassligt papper runtomkring sig, och kanske rent utav platta ut papperet hemma o se vilket motiv det är på det.... Inte för att så många sorter har papper längre, men ändå.... (O nä, finns inga bilder på sånt papper heller.... suck)

Numera samlar jag mest på gamm-snus, japp, när pengarna är slut torkar jag bara upp snuse (har ju påsar) och knölar in en omgång till, minst ;-) och Pepsi.skvättar förstås! Utan snus och Pepsi försmäktar jag totalt.... hmmm, utan snus och Pepsi och internet ska det nog vara om jag ska vara helt korrekt!
1 Lindis:

skriven

Ja, utan cigg, kaffe och internet vore det ju helt värdelöst, kramis

2 gladulle:

skriven

Snus och cigg har jag ju slutat med lika så kolhydrater = coka cola. men internet utan det skulle jag gå under, är skit jobbigt när den bärbara datorn inte fungerar :(



men gubben ska till en kompis i kväll och fixa den jippi

3 litentanta:

skriven

stackare.... alltså inte du Lindis, du har det "bra" med dina laster ;-) , men huvva vad tråkigt det låter för dig glada Ulle haha! eller vad då, kunde man vara utan så vore det nog allra bäst kanske? (den dagen motivationen kommer till en alltså)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: