Allting har ett pris!




Nu passerar vi världsmetrolpolen Åsele, samhället som blev utan Statoil, som i mina ögon var det bästa som fanns där förutom Åselemarknad, Norrlands största folkfest, och jag läser om den lilla engelska flickan som håller på att
"slå" i USA.........

En liten 8-åring som kom tvåa efter Paul Pott, den beryktade mobilförsäljaren med den enorma rösten, i Englands talangshow "Talang" för drygt ett år sedan. (Men alltså HALLÅ!! Tror inte att nån av er kan fatta hur svårt det här är, våra sk norrländska skrövel, spåriga vägar och att försöka sig på klipp o klistra m en överkänslig touch pad.........)

" Jag har varit i Korea, Taiwan, Hongkong, Polen och Jamaica."  osv.........

Jag missunnar väl inte en liten tjej att få göra det hon tycker om, självklart inte, men ska man inte ta hand om sitt barn, inte använda det som en handelsvara som det ju blir i såna här fall? Precis åtta år gammal och redan ute på vift sådär, inte något jag skulle utsätta min egen unge för oavsett hur talangfull hon än vore....Allt har sin tid, barndomen är en viktig tid då det finns så mycket vettigare prioriteringar än att "säljas in på nån jädra skiv-marknad"!!!

Här har ni artikeln förresten, läs och gråt, eller hur ni väljer att reagera!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: