När man skrattar vid fel tillfälle....

Antar att vi alla gjort det vid ett, eller en himla massa fler tillfällen, bara dragit iväg i ett hysteriskt fnitter som man försökt kväva på alla de uppkomliga sätt man kan komma på, som tonårsbrud var det väldigt lätt att hitta av känsliga situationer när det bara brinner av liksom.... ett av de allra klaraste minnena jag har är från Ungdomscenter, det skulle vara genomgång av allt man behövde veta innan det var dags att ge sig ut i arbetslivet liksom... O så kommer en stackare och ska prata om Facket...haha!!  Det var en massa FACK-kunskap, FACKLIGA termer, FACKET hit o FACKET dit...
O givetvis hörde ju jag, o kompisar, bara ordet FUCK..... tror dock aldrig att han som höll det föredraget förstod det utan han kämpade vidare, blev aningens mer röd i ansiktet men vad då? Hur pratar man om facket utan att nämna just det?

(mötte honom en massa år senare, på krogen givetvis, och givetvis var jag ju tvungen att berätta det här för honom.....OM han mindes det? nja...tror att han var ganska för dragen för att ens ha en aning om vem jag var eller vad jag öht svamlade om...men jag fick då skratta åt samma elände en omgång till, alltid en bonus!)

Här har ni min lilla favvo i American Idol, den välartikulerade Simon Cowell, som faktiskt inte menar att vara elak den här gången, bara det att han inte kan hålla sig... ;-)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: