- Vill ha saker....

Dagens storstilade shopping innefattade ännu en gång ett par burkar Bullens Pilsnerkorv, även om burkarna är små och korvarna förbenat korta så är det bra snabbkäk att ha hemma... (kräver väl egentligen nån superb gurkmajonnäs också men jag hmm, tänker väl lite på vikten numera... suck)


Hittade en massa roliga saker på Bullens hemsida ivf, som jag hellre skulle kånkat med mig hem än självaste korven, eller är det bara så att jag har en grymt dålig smak vad gäller både mat och bild?



är inte det en läcker affisch säg?



den här känns nämligen liiiiiiite plottrig....



behöver en vettig skotermössa, vore inte den här ganska uppkäftig?



annars får jag väl nöja mig med den här väskan, passar väl
en pensionär som jag?


Men nu ska jag "laga" min Coop Fiskgratäng m dillsås, slår på stort ikväll då dottern ändå blir bjuden på middag av älsk... Hur många ids egentligen laga riktig mat till er själva, färdiglagat är räddningen då man ska käka själv!
1 Ea:

skriven

Åh, väskan var jättefin. Den SKA jag ha! Och Bullens är gudomliga. Jag äter dom helt neutrala men man ska inte läsa innehållsförteckningen. Visst finns dom i stor burk också, som normallånga korvar? Smakar dom likadant? Isåfall får det bli en sån nästa gång och infrysning av körven. Eller vänta, jag tänker ju på vikten... Suck.

2 Tojjan:

skriven

Håller med föregående talare. Väskan är super! Korven å andra sidan, kan jag klara mig utan, dock inte min skogstokiga (öh) sambo.



//Tojjan

3 litentanta:

skriven

Vi kanske blir ett gäng som kånkar runt på Bullen-bagar då med andra ord? Ganska häftigt, för jag har då inte sett en enda människa med den hittills :-)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: