-På tal om babysim o sånt ;-)

Läste hos Erika om farhågor innan tur till simhallen, japp, det kan jag mycket väl förstå för man ser ju helt klart annorlunda ut efter en bäs har anlänt än året före liksom.... Tur är väl att vi är elastiska o tur är väl att vi har vettet att äta och må under graviditeten, snart ska man väl banta bort den också för att få GI-perfekta små ungar med kanhända?

Nå ja, tänkte bara tipsa om en underbar sida för er mammor som sitter hemma o gråter, nojjar, eller i bästa fall är vanvettigt stolta över er bedrift att faktiskt ha kunnat vara med om både tillverkning och produktion av liten människa, hoppa in och titta runt lite hos The Shape of a Mother , för nu tycker jag att det är dags att vi tjejer/kvinnor/tanter mutar in rätten till att faktiskt få ändra kroppsform efter en graviditet, det normala är INTE att tappa allt på en kvart som ju "de där" Anglina Jolie och Jennifer Lopex gjort, bla... Tar det nio månader att bygga upp allt ska man väl ändå få tid att gå ihop sig och komma tillbaka till vilken kropp det nu månde vara!!!

Bara för less på all bantingshysteri numera..... (o ja, jag vet att det är lätt för mig att säga som inte ens äter som en människa, men ändå, VI måste banne mig sluta jämföra oss med de sjuka idealen som råder...)

BASTA!

1 Thalina:

skriven

Håller med dig om det där med vikten,minns att det tog mig minst ett år att gå ner till normalvikt efter min gaviditet.Alla kan inte se ut som Barbie och det måste ge skador på kroppen att hårdbanta.Nu för tiden ser ju alla stjärnor ut som om de var stöpta efter samma mall.Ingen personlighet finns kvar. Kram THALINA

2 Lindis:

skriven

Mycket klokt du skriver här, kramis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: