-Någonting att äta?
Är inte nåt av det äckligaste som finns kylskåp på arbetsplatser? Gamla matrester, allra helst från sommaren före när den "där" vikarien envisades med att ta med sig bantar-kålsoppor och illaluktande röror.... Eller bakfylle praktikantens halva skrovmål som blivit inställda efter att magen totalvägrat behålla något öht den dagen? Eller ekonomiska Berits halva priset-sallad som luktade apa från första dagen.......?
Nu verkar nån ha tagit det ännu ett steg längre, intressant eller bara hemskt? Att man ska riskera att rent bli förgiftad på sin egen arbetsplats känns inge vidare tycker jag....
Aftonbladet rapporterar om läget inom hemtjänsten på Hisingen i Götet.....näääää, så vill jag inte ha det..
skriven
Är det någon som kryddat maten med diverse substanser nu igen? Han som bakade haschkakan var väl ändå roligast. Han som ville "skoja till det" lite :).