-Mysteriet deg

På stenåldern, ivf nästan, så satt jag med min då ursprungligen felköpta dator, fick med en cd-brännare som INTE skulle vara, så upptäckte jag internet... Hade tillbringat några år ute på vischan med enbart modem-surf via Telia och möttes nu av ett bredband, ljuvligt underbart var det! (Precis samma känsla som nu faktiskt när jag ju också kom från mer eller mindre värdelös uppkoppling, på landet, in till hyfsat snabba bredbandet i stora staden)

Fick något tips om Kazaa, lärde mig hur man laddade hem musik och tog äntligen tag i hur man gjorde för att bränna egna skivor! (det här var innan epilepsin, dvs medans min skalle faktiskt fortfarande fungerade och inte gick i baklås så fort jag försöker stoppa in några nya fakta!) Min första, och fortfarande bästa, bland-cd innehöll allt från Jackson five, Stevie Wonder till Iron Maiden, Ebba Grön och även en låt med Lisa Nilsson och Björn Eidsvåg, en norsk artist.

Har äntligen hittat igen den på Youtube, ingen video förstås men bra ljudkvalitet och mysfaktorn är hög här hemma.... Lisa är underbar, han är helt ok, trots att han är norrman ;-) och nu tänkte jag bjuda er på lite nordisk samverkan, ok? Och kom ihåg att lyssna till texten också, där ligger mycket av min behållning av låten!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: