-Livets förgänglighet



Har följt några bloggar ett tag, bloggar som hamnat under sorteringen Sorgliga bloggar  i mina favoriter, pga att de har följt livet hos några cancersjuka tjejer. Kan tyckas underligt, kanske rent sorgligt i sig att jag valt dem, men saker och ting har sin förklaring.

Den första tjejen jag hittade av, Sabina, dök upp "hemma" hos Atava-Christer, vet inte om nån av er någonsin var in och hälsade på i Atava-huset? Som ni ser finns där inga boendes just nu, var ett smart reklamtrick där numera kända försäkringsbolaget Atava lät folk vara uppkopplade till varsitt fönster, de "fick" alltså flytta in, och sedan fick de boende sinsemellan kämpa med uppdrag som gavs, lite Big Brother-stuk fast direktkontakt med oss surfande eftersom att vi kunde se dem online och de kunde chatta med oss via datorn.

Sabina är en kompis till denna Christer och där fick vi "lära känna" henne litegrann, fick veta att hon drabbats av malignt melanom, en väldigt ovanlig sort med ytliga tumörer, och dessvärre verkar hennes diagnos vara riktigt, riktigt dålig... Vill du hälsa på  Sabinas blogg så gör det. Själv blev det alldeles för jobbigt i samband med att svärfars diagnos försämrades så radikalt och han dessvärre avled, blev en total chock när jag tittade in hos henne häromdagen. Mina tankar finns hos dig Sabina men jag finner inga ord, ligger för nära och jag är alldeles för tom inuti...

Vimmelmamman är en annan tjej jag sorterat in därunder, hon drabbades av  tjocktarmscancer i år, opererades akut och här får du följa hennes resa  med fest, kändisar, vänner, mamma, cancerpatient, engagerad, djur, envishet, hemkärlek, glädje, nyfikenhet, mänsklighet och sushi.

Det får räcka med sorgligheter för nu, jag älskar att följa människoöden, man lär sig alltid något och ibland kan man spegla sig i deras erfarenheter, har ju hänt en del i mitt eget liv under resans gång fram till 40. Men nu väntar dagens sista film, hoppas ni sover så gott där ute!
1 Lindis:

skriven

Varma kramar...

2 Pia:

skriven

Ja kan bara säga att "tanta" och vara född -68

vad säger det om mej...eftersom jag är född -67



jag känner igen allt med boktipset till john blund...allt var min barndom.



Underbar blobb du har...jag kommer nog titta in fler gånger.



Ha en trevlig söndag.

3 litentanta:

skriven

Ska njuta av min söndag så bra det bara går och stoora kramen västerut!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: