-Jag har fått skäll, äntligen :-)

Klart man hänger med, eller, klart det mestadels kommer en massa svammel från det här tangentbordet! Men det bjuder jag på, hoppas att dottern överlever, i stil med inte får stora skälvan och avsäger sig all kontakt med mig, men som sagt var, inget jag brukar oroa mig för... Hon har ju överlevt 17 år med mig och verkar då tämligen hel o ren fortfarande  ;-)

Anonym om -Hallå världen?:
du ä´r ju dum i huve -.-
IP: (har jag ju faktiskt också, kul grej det där hehe!)

robin om -Så, vem var bäst?:
fyfan va jag hade skämmts om du va min mamma, som bloggar å skriver till bella att hon ska växa upp, hahahah seriöst kolla din egen blogg. jävla sopa
IP: (samlar väl vidare på nuffrorna jag...)

Nå ja, tillbaka till Mamma Mia, den känns lite sisådär måste jag säga...det evinnerliga sjungandet är väl inte direkt min melodi fast skådisarna ju är helt ok!
1 huvudbrydd:

skriven

Vill bara tala om att jag stöttar din åsikt om "B......bella". Kan inte ens skriva ut hennes namn! :) Så nu kanske jag också är dum i huvudet?

2 litentanta:

skriven

:-) Du, jag tror att vi är ett gäng "dum i huvvet"-folk här i verkliga livet, sen att det kryllar av revolterande fjortisar (oj, märker man av mina mamma-fördomar här?) kan vi väl stå ut med, jag minns ju när jag var liten o grön, de allra flesta var ju vanvettigt dumma i huvudet enligt mina dåvarande normer ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: