-Försäkringskassan och jag!

Fick höra av modern att de har börjat kriget mot försäkringskassan på allvar nu, låter bra för det är många, många som har drabbats hårt av deras sparkrav (är så pass naiv att jag vägrar tro att själva personalen skulle motarbeta oss sjuklingar, gissar mer på allt skit runtomkring, ungefär som överallt annars om man ska vara ärlig...) och omorganisationer som verkar pågå i en aldrig sinande ström...

Mina erfarenheter av försäkringskassan de sista 100 åren (eller för att vara mer exakt, 8 åren) är till 99 % positiv, känner mig lite ensam i den uppfattningen i dessa dagar dock, säkerligen med all rätt också eftersom att man gång efter annan får läsa om alla vansinnigheter som sker, och inte sker, för människor i deras kontakter m Fk, men trots allt, för mig har det fungerat så nästintill prickfritt det bara kan. Är lite förvånad mest bara, hur kan det komma sig att mina beslut kommer, att betalningarna har rullat på stadigt och att ingen har överklagat de läkarintyg och bostadsbidragsansökningar som jag har lämnat?

Vill ivf bara skicka en tacksam kram till alla er änglar som ju trots allt finns där och kämpar på, ni har räddat min familj, min mentala hälsa och min framtid, ivf de närmsta 1 1/2 åren! Det måste man också komma ihåg, när det fungerar, som för mig, då finns inget bättre!

Så all heder återigen, hoppas att åtminstone nån som läser det här delar mina erfarenheter, det finns hopp för mänskligheten!

Hård kritik mot Försäkringskassan, Aftonbladet

JO kritiserar kassan , Dn


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: