-Barnprogram jag minns, och har saknat...

Jag är ju född -68, ibland ploppar minnen fram från de barnprogram som gick då. Boktipset  var ju en av mina favoriter bland annat, antagligen för att jag var en än större läsare på den tiden......

 


Beppes godnattstund  var en annan helig programpunkt, kanske mer när jag var lill-liten dock, men det lever då kvar i minnet än idag...

 


O nu hittade jag ju Kalles klätterträd  med.....Kalle med sin morfar och sin fantasi-Emma.... Hur är det tanter, kommer ni ihåg?

 


Jag minns den här filuren så oerhört väl trots att jag ju ser årtalet, 1975, då var jag ju bara 5 år gammal! Min älskade John Blund , och Lennart förstås ;-)

 


Nä, ska lugna mig nu...man hittar ju allt på nätet och jag är som en hamster, samlar o sparar allt haha!

Kanske dags för en liten film? Jo, läste svärsonens blogg tidigare idag där han tipsade om filmen Tropic Thunder, har inget direkt grepp om vad den handlar om, mer än vad jag läste hos honom :-) men han är ju en schysst en så snart sätter jag mig, igen, o fånstirrar.... ( O ja, svärsonen och jag gillar inte samma bloggar helt klart men så är det, "ungdomen" är ju lite annars mot oss gamlingar")
Kategori: TV

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: