-Aha, det kanske funkar?



Efter att ha ringt o klagat på sjukan så verkar det ha vänt, knepigt det där, kan ju inte bara jag som har varit med om det nån gång? Man går hemma o mår pyton, dagarna går och till slut hör man av sig till den där läkaren eller hälsocentralen eller vad det nu är, i mitt fall var det Medicinmottagningen. För många dagar i sträck utan att få behålla maten gör ju att man blir som ett ...... man känner sig som en.... alltså, noll energi noll näring ger ju en ganska kraftlös tanta kan jag väl sammanfatta det hela. (det här har "bara" strulat sen april förra året....hmmm, antar att kroppen tar stryk efter ett tag...)

Så jag ringde, satt o svalde gråten när jag hörde hur värdelöst länge jag måste vänta innan jag får min tid, 3 månader... Det är ganska länge när man.....är dålig i magen? Men efter några försök med sånt där Lactrarase verkar det ha lugnat sig, jag bara blandar, i m laktosinnehållande medsen och en tablett med laktas som alltså är det enzym som verkar saknas hos mig. Så, just nu känns det bra mycket bättre och jag är hoppfull inför framtiden, lär helt klart överleva bussresan upp till byn åtminstone ;-)

Men nu ska jag ner i badet, packa klart och fixa lite till hamstern, sen är det avfärd! Ni kommer att slippa mig här på nätet, blir nog en del umgänge med gänget där uppe och sen, sen sitter jag nog här igen i morgon kväll, längre nätstopp klarar inte jag av. Tror jag.....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: