-Vårsken idag, men kalla vindar

Blir några röriga dagar ett tag misstänker jag, har lite viktigare saker för mig än mitt favoritställe bloggen dessvärre, men så är det ju. Inte ens jag kan ju hoppa över den sk verkligheten även om det är bekvämt ibland ;-)

Blir bilburen några dagar, väldigt bra och lämpligt just nu men jag har ett problem.... Är ju så fjantig, oteknisk och dan att jag inte vet hur jag kollar kylarvätskan/vattnet på moderns Jetta. Har för lite kill-kamrater här i stan, vill inte störa dem få jag har heller då fredagarna är ganska fullbokade för de flesta. Men jag får försöka ta mig i kragen och vika in på Statoil innan jag återvänder till dit jag tillbringar dagen, fjantigt skrivet jag vet, men jag ska försöka vara diskret nämligen. INTE det lättaste när man är en svammelfia som jag ju bevisligen är.

Ska ivf testa att få upp huven till att börja med, brukar inte vara såhär tappad bakom en vagn när det kommer till bilar, inte till dem jag ägt själv ivf, kan ju öva på i lugn o ro nere i garaget så jag har grepp om det innan jag knallrö i synen ska be om hjälp... Visst är väl det det värsta som finns förresten, -Ursäkta men kanske du skulle kunna hjälpa mig..... Den förhatliga frasen är inget som jag gärna tar i min mun...

Nå ja, hoppas fredagen blir precis sådär som ni vill ha den, här blir det lugnt och stilla men förhoppningsvis kommer jag åt en tv trots allt.... eller ska jag se det som en välsignelse, äntligen en dansfri fredag? ;-)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: