-Utmaning till den som orkar ;-)



 
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18,rad 4-vad står det där? "ser jag ut att få igen. Bara det var tur, trodde att dem pengarna skulle låsas inne." Från Aschberg till Asperger. En högfunktionerande autists berättelse i dagboksform av och med Jonas Dahlgren  (dessvärre ingen vidare bra bok.....)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan,vad rör du vid? Rakt fram min dataskärm. Åt vänster en bok (Kortfattad svensk språkhistoria, dotterns...) åt höger en linsburk, uppåt luft .

3. Vad såg du senast på TV? Top Gear på femman (Älskar ju bilprogram, särskilt de engelska)

4. Utan att se efter,gissa vad klockan är? Cirkus 1 på natten? (oops....hade liiiite fel...=

5. Bortsett från datorn,vad hör du just nu? Jag hör BARA min krånglande fläkt på grafikkortet....(tredje burken med samma elände...)

6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Pratade med en svamlig sjuksyster.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? Ehhmmmm, var nog inne hos Virpi tror jag

8. Vad har du på dig? Min älskade Sarektröja, en huvtröje-kofta, ett låååååååångt linne (nu blir det utifrån och in, bara så ni vet) underkläder (förstås!) gråa mysbrallor och tubsockar, åsså mina läsglasögon....haha!

9. Drömde du något inatt? Jo men blev väckt så abrupt av telefonen att den försvann i ett nafs...

10. När skrattade du senast? När programledarna i TopGear försökte ta sig snabbt fram genom Japan genom tåg och diverse kollektivtrafik..., så sanslöst brittisk humor att det är underbart!


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? En väldigt fin liten kopia av några italienska fresker, ljuuuvlig, och ett otroligt konstverk i kol av en av alla våra numera döda kaniner (dotterns skapelse) och två gamla porslinsljusstakar i vitt och blått.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden? Jo men ännu en lastbil fastkilad under gångbron här på området tycker jag är konstigt ivf, herregud, de har ju skyltat o allt....

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Lite sisådär...de är alltid roligast innan man ska börja skriva allt..

14. Vilken var den senaste filmen du såg? Tror att det var In Bruges med bla Colin Farrell, har dock nästan hälften kvar att se men det är bra, rekommenderar den.

15. Om du blev mulitmiljonär-vad skulle du köpa då? Jag skulle köpa mig ett hus utanför stan, nära, men ändå i spenaten. Där skulle jag fylla på med alla djur jag bara kan tänka mig och en soffa från det här årtusendet, gärna ösa ut pengar på boendet för att få gå där och mysa!

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Jag ser "gubbar" ibland.... (det är inget tokigt med det, en del av min epilepsi att få hallucinationer, hjärnan studsar tillbaka till gamla minnesbilder "bara")

17. Tycker du om att dansa? Älskade att dansa förr om åren, haft stopp i några år men drömmer om en salsakurs.

18. George Bush? Jag gillar varken pest eller kolera, eller farbröderna Bush för den delen!

 19-20.Vad ska dina barn heta,pojke resp flicka? Min unge heter Myh, alltså en tjej och hon fick räcka för mig.

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Om inkomsten vore säkrad skulle jag gärna tillbringa några år i värmen ja!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Ha, ha, ha, står det nån som påstår sig att vara Gud kommer jag att sucka och konstatera att man inte ens slipper sin ep i livet efter döden...

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? Skriver som Lindis gjorde, ni som vill kan ju kopiera och fylla i den, alltid kul att läsa lite om de vars bloggar man följer, eller hur?
1 Lennart:

skriven

Tyckte bäst om ditt svar på nummer 22. Speciellt som vi precis har tittat på President Obamas tal till amerikanska kongressen.

2 Lennart:

skriven

Jag blandade ihop frågorna. Visst tyckte jag bäst om 22, men min kommentar gällde ju sen 18.

3 virpi:

skriven

Ja 22 var bra,men jag skrattade åt nr.12.

Vilka nötter....



Btw.Jag har inte busringt på "ditt" sätt som man gjorde förr.haha

kul att läsa.

Kram Virpi

4 Lindis:

skriven

Kul att läsa din utmaning =)

5 litentanta:

skriven

Vissst är det väl så m Bush ändå Lennart? Vi i Sverige slapp ju liksom den mesta delen av mediacirkusen runt honom, ingen som kunde "lura" på mig honom direkt och sen såhär i efterhand förstår man inte riktigt vad som hände... :-(



Hmmm, undrar om någon tar över utmaningen ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: