-Polisen?Igen??

Sitter med hela skallen full av avancerade tankegångar och långa fantasifulla och explosiva formuleringar men när jag väl sätter mig vid tangentbordet blir det bara snubbel av alltihopa... Har fått nån kraftig släng av formulering och håll dig inom ämnet för tusan-problematik....och det suger minst sagt....

Att läsa om Sveriges poliskår de senaste dagarna är ingen upplyftande historia, är det inte det ena /så är det det andra... Tänker ju särskilt på dagens avslöjande att två polismän, under utövande av tjänst, "passat på" att filma en amfetamin-påverkad man som de skulle lämna på psykakuten och fick honom att spela in en födelsedagshälsning till en kollega?!

Jag, tillsammans med resten av Sveriges befolkning, reagerade ju starkt av Anna Odells vansinniga examensprojekt och nu står man här, bara veckor efter och känner sig totalt överbevisad av självaste svenska polisväsendet som varandes om möjligt ÄN mer hänsynslös, utvecklingen i dagens samhälle är verkligen tragisk, hur ska vi kunna vänta oss mer vett av oss andra simpla samhällsmedborgare när det är så pass ruttet ända vägen upp?

Att vården än en gång får kliva in och lämna en anmälan, denna gång då mot polisen retar mig till förbannelse, ska inte det gå att städa upp i poliskåren en gång för alla?!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: