-Melodifestivalen, om o om o om igen...





Jag har ivf hittat min favorit i kvällens startfält, återstår att se om resten av Sverige tycker likadant bara. Har äntligen kommit ihåg att ladda den andra mobilen jag har liggandes här hemma, en "lån-mobil" från modern som har ett välfyllt kontantkort i sig för tillfället, är nästan 600 kr på det... Kan inte riktigt med telefonen vilket gjort att den mest blivit liggandes här hemma och på så sätt används ju inga kort upp, ska verkligen ösa in röster till tv ikväll när dagens bästa bidrag Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - I Got You har uppträtt!!

Kan iofs gissa, eller tom räkna ut, att den låten inte har en chans här i Sverige, är säkert för multikulti, eller reagge eller bara fel för den stora massan...brukar vara så när jag verkligen gillar en låt...


Frida gillade jag ju förra året, det var innan jag hade kopplat ihop henne med Dunka mig gul och blå iofs, men jag gillade ju den låten också :-)

Annars tycker jag att bidragen lät ungefär som jag väntat mig, ni är väl inne o lyssnar lite så här före det börjar på tv? Svt har ju en sida där man får höra en hel minut av varje låt, Melodifestivalen
1 gladulle:

skriven

Gillade oxå denna låt förra året, trodde faktiskt att det skulle bli en sommar hit, men det blev det ju inte.

2 Lindis:

skriven

Jag har inte tjuvlyssnat på något låt.. Kram

3 Tojjan:

skriven

Frida ja. Vet inte vad hon ville uppnå med Dunka mig... Kanske säga något som blev så fel när medierna tolkade den? Hur som haver, förra årets bidrag med henne var bra och jag dansar och hoppar fortfarande till det.



Ikväll är det ett öppet fält. Jag tror inte att någon är självskriven till vidare gigg i Globen. Kanske röstar alla landets tonåringar fram EMD.



Hitills håller jag fortfarande på Alcazar. Trots att jag inte gillar dem...eller?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: