-Hur långt är människan villig att gå?

Hamnar mitt i en helt osannolik historia som utspelar sig precis, just nu.... Finns tydligen en engelsk version av Linda Rosing och Carolina Gynning som tagit kändisskapet ytterligare ett steg längre, Jade Goody. Hon har, liksom de tidigare nämnda svenska tjejerna uppnått sin kändisskap genom just Big Brother, med klantiga uttalanden och grodor som kännetecken.

Nu är det en väsentlig skillnad, Jade är döende i cancer, men vill inte släppa greppet om media och kändisskapet ens nu när allt håller på att ta slut. Får en att fundera, eller hur? En sida av mig vill så gärna tro på den trots allt goda viljan, att försörja sina barn i framtiden då hon inte längre finns med, samtidigt som den mer krassa sidan av litentanta nästan sitter här och blir smått äcklad...


(The moment Jade Goody found out she had cancer on Bigg Boss
Uploaded by ITN)

Tom hennes cancerbesked är fångat på film....Här under pågående
inspelning av den indiska versionen av Big Brother, Big Boss

Läs mer om Jade i Andres Lokkos kolumn, SvD


Jag tycker att det här är att gå alldeles otroligt, totalt främmande och sorgligt,
vad tycker du?


1 virpi:

skriven

Är det inte hon som säljer sitt bröllop?

Smart i så fall så att hon vet att barnen "klarar" sig.Hoppas att hon tänker på att ha en bra förvaltare till dom oxo.:)

Kram

2 litentanta:

skriven

Eftersom jag ju inte vet nåt "på riktigt" om tjejen så känner jag mig lite tveksam, men förhoppningsvis planerar hon väl allt?



kramis baka!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: