-Full fart framåt minsann!




Har nästan tagit tag i en massa saker idag, nästan som i att än är ju inget klart eller fixat eller spikat, men ändå!! Känner mig väldigt nöjd över att en hel hög "ska göra"-saker ivf är igång.

Kanske, kanske kan jag få hjälp med min oerhörda tandläkarskräck, bara det är guld värt, tydligen kan man kontakta en viss person inom landstinget och genom den vägen få hjälp till betydligt billigare tandläkarbesök, stilla sig mitt hjärta för det här, det är ett stort problem för mig, och säkerligen alla ni andra stackare som inte vågar, kan eller törs! Kommer att tipsa er om det är något som faktiskt fungerar i verkligheten också, fick tom höra att alternativet med sövning fortfarande existerar, kanske ni förstår på vilken nivå min skräck ligger nu?

Får besked om vattengymnastik inom ett par veckor, även det en underbar träning för en ringrostig tanta som mig. Känns skönt att det är igång också, mycket som måste startas upp för att kroppen verkligen ska fixa omstarten och jag är mer än redo nu!

Sen finns det lite mer personliga, och kanske än viktigare saker, som är i diskussion också, sitter just och funderar på om jag rentutav ska vara tvungen att omvärdera den här människan trots allt, som långtidssjukskriven ska man vara stark för att orka kämpa för precis allt och efter alla dessa år hade jag mer eller mindre gett upp men kanske, kanske kan jag verkligen starta allt jag drömt om!

Så jubel i busken go vänner, ALLT kan bara bli BÄTTRE från nu tror jag, hoppas att ni andra har haft en bra onsdag också för det finns inget som är så hoppingivande och härligt som att äntligen bli hörd, resten fixar jag själv (hoppas jag!)
1 Tojjan:

skriven

Vad härligt positiv du är! Klart som ... att du kan sätta alla drömmar i sjön. Och göra dem irl! Jag tror att det är vi själva som begränsar oss efter att omgivningen talat om att "si och så kan du väl ändå inte göra?" Kan vi väl visst! ta lagom stora steg, så fixar sig det mesta...



//Tojjan

2 Lindis:

skriven

Det börjar hända grejor både lite här och där, stora kramen till dig!

3 Barnens Hjältar:

skriven

Japp, sövning finns..det är det som gäller för mig nån dag när jag blir miljonär :P

4 Tina:

skriven

Vad härligt du skriver..o så fort SPORT--lovet är över..ska jag erövra datorn igen o göra lika fina bilder som du, med adressen du gav mig!! Kram Tina ( varför heter det inte data-lov??)

5 litentanta:

skriven

brukar vara likadant här hemma, fast dottern har sin egen dator... inte direkt nån vettig uppkoppling på den men ändå, jag blir som amputerad utan burken själv....



kramen




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: