-Angående Blondinbellas .....påfund?




Tror inte alls att kära lilla Isabella är unik, det vet vi ju alla att hon är långtifrån, men hennes arbetssätt är väl kanske lite väl framfusig, ser framför mig de gamla tidernas Electrolux dammsugar-försäljarna som kom hem, öppnade ens dammsugarpåse, sprättade sönder påsen och lät skiten inuti välla ut över golvet...... Man kan väl inte anklaga hennes företag för att inte jobba aktivt mot hennes andra miljon? (för er som inte följt lilla donnan lika aktivt som jag kan jag bara berätta att flickebarnet skulle köpa sin egna lägenhet när hon tjänat ihop sin första (!?!?!??) miljon....

Men seriöst, jag njuter oerhört när jag får läsa om vilka mail som går ut från från hennes hk


""Isabella Löwengrip driver Sveriges största blogg "Blondinbella" som nu är uppe i 800 000 unika besökare i veckan. De flesta av hennes läsare är unga människor som ser Isabella som sin stora förebild. Det här sätter Isabella en position där hon har en väldigt stark marknadsföringsförmåga.

I slutet på januari flyttar Isabella till sin första egna lägenhet och vill i sitt egna hushåll börja med Ekolådan. Finns det möjlighet till ett samarbete? Vi tänker oss två prenumerationer på Ekolådan mot marknadsföring i bloggen och länk till er hemsida.

Vi tror absolut att det här kan bli en win-win-situation!"
DI

Sen ska lilltjejen till fjällen,
-Åååhhhh, jag behöver nya kläder!!!
Och vips så går detta mail ut:

"I slutet av februari ska Isabella iväg på en skidresa tillsammans med tre andra. Finns det någon möjlighet till sponsring av skidkläder från något av era märken?"
DI

Jag ser nästan framför mig hur luften går ur den stora Bella-apparaten, *poooof* så sagan all liksom....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: