- Fullmåne

Tog mig en sen promenad till Godishuset, skulle ju inte men vara bara tvungen att köpa cigg... Vi har fortfarande snorhalt, höll på att sätta mig på arslet när jag glömde bort att gå sådär helt och fullt på spänn...

Ett tecken på att man börjat bli lite till åren måste väl vara det här att det blivit lite obehagligt att gå ute på kvällarna misstänker jag, nu fegade jag storligen med en liten nyckelhärva i högerhanden, nåde den som hoppar på mig! Känns dock hur löjligt som helst, än så länge har vi det lugnt o stilla på min sida stan, men lite har nog alla skriverier i tidningarna satt griller i skallen.

På vägen till affären gick jag i mina vanliga relationsfunderingar, är inte alltid så positiv över de där 30 milen mellan mig o särbot, men vissa dagar är värre än andra, de dagar när det är fullmåne är jag oftast rena mardrömmen! Har numer haft lite mer koll på hur månen stått, heter det verkligen så ?, för att kanske bromsa mig lite, på samma sätt som man till slut lärt sig att jo, jag ska nog ha mens nu eftersom att vips blev hela lägenheten städad, äntligen kom jag mig för ett storkok och helvete vad hela världen verkar vara ur led hehe! (om inte min feber ger mig en vink alltså...)


Fullmåne ger sämre sömn, SvD
Fullmåne - då blir vi mångalna, Expressen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: